Räk- & mangoceviche på krispiga nachos – drinktilltugg

Alltså, detta är bara Så gott!!
Enkelt att svänga ihop och magiskt gott som drinktilltugg eller välkomstplock ♥

Drinktilltugg för ca 6-8 pers, 10 min
Ingredienser
1 påse nachos
2 dl skalade fina räkor
150 g mango (1 paket frysta mango, upptinade)
1/2 kruka hackad färsk koriander
1-1,5 lime, pressad
1/2 chili, fint strimlad (lagom het)
salt, efter smak
Chilidipp
1/2 dl majonnäs (hemslagen eller Hellmans)
1 tsk srirachasås
Dekoration
koriander
Gör så här
1. Tina upp mangon (jag lägger in den i kylskåpet på morgonen) och lägg räkorna i en skål.
2. Finstrimla chilin och hacka koriandern, vänd ner i räkorna tillsammans med mangokuberna.
3. Pressa över rikligt med lime och salta efter smak. Ställ svalt till servering.
4. Rör samman chilidippen majonnäs och srirachasås – ställ svalt.
5. Precis innan servering lägg på en msk ceviche på varje nacho, toppa med chilidipp, dekorera med koriander och servera direkt!
(Tips! Om man vill kan man även göra en guacamole som man klickar på som jag gjort på bilden, men inget tvång alls, det är lika gott utan som med )
Smakligt tilltugg ♥

Källa