Plåtmat- Middag på nolltid

Se hit.. Lyxig middag på en plåt, på bara 20 min, kan det vara något?
När man har massa mat kvar i kylskåpet som man inte vet vad man skall göra med. Då gör man snabbt och enkelt en pang-middag på en plåt.
Allt tillagas på plåten och är klart inom loppet av 20 min. Här kommer receptet på min plåtmiddag.

4 pers, 20 min
Ingredienser
2 paket halloumi, skuren i stänger
1 paket chorizo (brukar ligga 3 korvar i ett paket)
12-15 små råa delikatesspotatisar, delade på hälften
10-12 små champinjoner (eko)
3 st färsklökar, delade i kvartar
2st röda paprikor, skuren i bitar 3x3cm
1 gul paprika, skuren i bitar 3×3 cm
ca 15 cocktailtomater
1/2-1 tsk torkad oregano, att strö över
2 msk olivolja, att ringla över
(Broccoli, om man vill – jag hade i kylskåpet)
flingsalt, att strö över
Vitlök & Basilikasås
2 dl créme fraiche
1 riven större vitlöksklyfta
6-8 blad färska basilika blad, finhackade
salt., efter smak
Nymalen svartpeppar, efter smak

Gör så här
1. Ta fram en plåt.
2. Dela de små potatisarna på hälften, tvätta champinjonerna noga och skär grönsakerna och korven i jämnstora bitar.
3. Lägg allt på plåten förutom cocktailtomaterna. (Dom lägger man på när det är 10 min kvar i ugnen.
4. Ringla över olivolja, strö på torkad oregano, salta och dra något varv med svartpepparkvarnen över. Sätt

Källa