Min Alla Hjärtans Dag meny

På Fredag är det Alla Hjärtans Dag!
En dag i kärlekens tecken, som i min värld även går i matens tecken. Jag tycker att man skall äta något festligt en dag (kväll) som denna.
Här har jag mitt menyförslag till er. En lyxig men otroligt enkel förrätt (Som går att förbereda dagar innan). En varmrätt som är magiskt god som egentligen är bus-enkel att göra (även här kan man förbereda vissa saker dagen innan) & en söt dessert, (den kan man också förbereda dagen innan)

Västerbottenpannacotta med löjrom

Steak sandwish med hängmörad ryggbiff, tryffelmajjo & picklad silverlök

Vit kladdkaka med vispad hallonpannacotta
Ps. Tycker man att desserten blir för ”mäktig”, så kan man bara göra Hallonpannacottan och servera till lite färska hallon. Supergott & fräscht!Önskar ALLA en mysig Alla Hjärtans Dag med massa kärlek & värme

Källa