Lyxig tomatsallad med krämig burrata & silverlök

Burrata är bara så magiskt gott! Har ni testat? Finns att köpa i vanlig matbutik, där mozzarellan ligger. Burrata är gott som förrätt med en god tomatsallad och en bit grillat surdegsbröd till, som tillbehör till en härlig grillkväll, som tapas, men även en lite lyxigare lunch. Ni måste testa detta tillbehör till nästa grillkväll, i morgon kanske?2-4 pers, 5 minIngredienser1 burrata (mozzarella med krämig gräddfyllning)10 plommontomater el 2 kvisttomater1 silverlök1 msk hackad färsk persiljaolivoljasaltnymalen svartpepparGör så här1. Skiva tomaterna relativt tunt och lägg på ett snyggt fat.2. Skala och skär löken i tunna tunna ringar. Jag använde mandolinen för att få dom riktigt tunna.3. Lägg de tunt skivade lökringarna i iskallt vatten och ställ in i kylskåpet fram till servering.4. Hacka lite persilja över tomaterna, lägg på den krispigt kalla löken och lägg den underbart krämiga burratan i mitten.5. Ringla lite olivolja över, salta och peppra!Servera detta magiska till lite surdegsbröd eller som vilket tillbehör som helst. SÅ GOTT!Även gott som förrätt eller en del av ditt tapasbord 

Källa