Löjromspizza med extra allt

Hej finingar!!
När jag lade ut bilden på min löjromspizza igår blev jag inbox-bombad med frågor om receptet. Självklart skall ni få det, som för övrigt är så himla enkelt.
Ni måste göra denna skapelse i helgen. Både lyxigt, enkelt och galet gott!

1 pizza (räcker med en pizza som drinktilltugg för 4-6 pers)
TIPS!
Antingen så bakar du pizzadegen själv (tar en stund), eller så köper du färdig pizzadeg i butik. Det finns en ”surdegspizzadeg” som ligger i en påse bland de andra pizzabottnarna. Den är från ”Pop! Bakery” och ligger i en grön liten påse. Den är riktigt bra faktiskt!
Ingredienser
Pizzadeg
(Denna sats blir mer än bara 1 pizza)
6 dl ljummet vatten
10-12 g jäst
2 tsk salt
2 tsk socker
2-3 msk rapsolja
ca 200 g durumvete
ca 800 g vetemjöl
Topping
2 dl crème fraiche 34% (ca 3 msk bredes på pizzan innan ugn, resten spritsas på efter)
150 g riven ost, gärna någon smakrik (präst eller Västerbotten)
160 g löjrom – gärna Kalix
1/2 finhackad rödlök
dill, att dekorera med
Gör så här
Det viktigaste när det kommer till degen är att den arbetas med hjärta. Länge, långsamt och med massa kärlek.
1. Mät upp ljummet vatten, tillsätt jästen, socker, salt, olja och lös upp. Tillsätt durumvetet först och rör ut.
2. Tillsätt sedan successivt vetemjölet och låt

Källa