Krämig pastagratäng med fläskfilé, soltorkade tomater & gräddädel

Har ni idé-torka om vad ni skall laga för middag i veckan ?
Då har jag ett hett tips! ♥
Denna pastagratäng med fläskfilé, soltorkade tomater, kastanje champinjoner & gräddädel-ost ÄR  bara To die for!!
Så krämig, enkel att svänga ihop & bara så himla god.. Till och med barnen Älskar detta..
Receptet vill ni testa, och det kommer såklart här

4-6 port, 30 min
Ingredienser
400g gnocci (typ som en öppen snäcka)
500-600g fläskfile, skivad i cm tjocka skivor
12 mindre kastanjechampinjoner (Den mörkare / lite fastare typen av champinjon), delade i kvartar
1 dl strimlade soltorkade tomater i olja, (finns färdigstrimlade)
8 cocktailtomater, delade i kvartar
10-15 färska basilikablad, finstrimlade
1,5 dl rivost
140g gräddädel -ost
4 dl vispgrädde
Gör så här
– Sätt ugnen på 200-220 grader varmluft
1. Koka pastan enl anvisningarna på paketet, al dente i saltat vatten!
2. Skär kvartar av champinjonerna och förväll i en stekpanna tills vattnet dunstar. Häll i någon msk vatten från början så sätter processen igång fortare och vattnet i svampen dunstar. (Samt att de slipper bränna fast i pannan)
3. Salta & peppra svampen, häll upp i en skål.
4. Tvätta och skär kvartar av cocktailtomaterna, lägg i skålen med förvällda svampen.

5. Hacka basilikan och lägg även den i skålen med svamp och tomater.
6. Låt de soltorkade tomaterna rinna

Källa