Krämig kyckling med soltorkad tomat & fetaost

Hej fina ni Idag bjuder jag på ett recept som tar ca 20 min att slänga ihop och sätter smak på en hel kväll mitt i veckan.. SÅÅ gott & så enkelt fixat Krämig kyckling med soltorkade tomater & fetaost. En hit även för kidsen Här kommer receptet!4 port, 20 minIngredienser4 kycklingfiléer (el minutfiléer)4 dl crème fraiche150g fetaost i havssalt (ett paket)1 Stor vitlöksklyfta, riven2 msk finstrimlade soltorkade tomater i olja1 kruka färsk basilika2 msk riven parmesan 22 månsaltnymalen svartpepparTillbehör/toppingJasminrisMixsallad (grönsallad med cocktailtomater, olivolja och några stänk rödvinsvinäger)riven parmesan 22 månKlippt smörgåskrasse 1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft2. Skär kycklingfiléerna till ”minutfiléer” dvs 1 filé blir två tunnare hela filéer. Skär sedan filéerna på hälften. (16 bitar har du fått ut nu)3. Salta och peppra på båda sidor och bryn på i stekpanna på båda sidor tills de får härlig gyllene färg. Ca 30 sek / sida. Lägg över i en ugnsform.4. Blanda samman crème fraiche, riven vitlök, fint strimlad soltorkad tomat i olja (jag skär ner tomaterna mer), 1 paket smulad fetaost och hackad färsk basilika. (Ca 15-20 basilikablad.)5. Rör till en kräm och smaka upp med salt och nymalen svartpeppar.6. Lägg krämen uppe på kycklingfiléerna, hacka över lite

Källa