Krämig cannelloni fylld med spenat, svamp & ricotta

Magi på en tallrik och bröllop i munnen! Ni måste bara göra mina cannelloni. Receptet är enkelt och himla kul att göra, så testa testa!
Detta kan jag lova är gott alla dagar i veckan. Även fredag & lördag tillsammans med ett glas rött ♥

4 port, 45 min
Ingredienser

Fylld Cannelloni
1/2 gul lök, finhackad
10-12 champinjoner (varken stora eller pyttesmå = mellanstora)
800 g bladspenat, fryst upptinad – gärna ekologisk
2 mindre vitlöksklyftor, pressade el rivna på zestjärn
60-70 g parmesan 30 mån, riven
250 g ricotta
Salt & svartpeppar, efter smak
6 ark färska lasagneplattor
Bechamelsås
2 msk smör
2,5-3 msk vetemjöl
3-4 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1/2 tsk salt
Nymalen svartpeppar, efter smak
1/2-1 krm riven muskotnöt, efter smak  ← Ett litet måste för karaktären på rätten
Gratinering
3 dl riven ost, gräddost eller gratängost
50 g riven parmesan
Topping
Ruccola
Hyvlad parmesan
rostade pinjenötter (torr-rostade i en panna tills gyllene till färgen, på medelhög värme)
Gör så här
1. Börja med bechamelsåsen. – Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan mjölet, rör med en handvisp. När mjölet sugit upp smöret tillsätt mjölken under omrörning. Var försiktig så att det inte bränner i botten. Sänk värmen en aning så går det bra. Vispa tills såsen tjocknar och portionera i grädde till önskad konsistens. (Jag gillar när den är en aning lite tjockare – ej

Källa